»

fredag 21 mars 2008

Can I have your attention please....


Hallå igen..


Tänkte bara uppmärksamma er på att jag har ett forum som tillhör bloggen :)

Coolt.. jag vet!

Längst upp till höger så klickar ni på länken och så kommer ni in på Dogzblogg Forum.

Jag tröttnade på folk som tycks kunna skriva vad som helst till vem som helst bara för att dom stirra på en skärm och inte rätt i ansiktet på den tilltalade.

Så här är mitt försök till att skapa ett trevligt forum där alla åsikter respekteras så att alla har en möjlighet att ta till sig vad dom vill av all info om hundar.

Hoppas du kommer förbi och signar upp dig, vi är bara 5 st nu .. jion us and make a differance!!


Lots of love,

Aleczandra and the crew

1 kommentarer:

Anna Bjerkbeborn sa...

Hej Aleczandra! Du vet inte vem jag är, men jag är rätt säker på att jag vet vem du är:) Jag köpte en av dina valpar för 4 år sedan, Enzo! :) Ville bara skicka en hälsning här och säga att allt är bra med honom! Han älskar bollar, pinnar, agility och all annan aktivitet tillsammans med mig! Vi tävlar en del i agility och det går jättebra! Han har blivit lika ljus som Misha ( ser en bild av henne här). Han är lite osäker på folk han inte känner och skäller när han känner sig osäker, annars är han exemplarisk ;) Vet du nåt om hans syskon? Det hade varit roligt att veta om någon av dem blir tävlad eller annat. Ha det så bra. Om du känner för det får du gärna slänga iväg ett mail. MVH Anna Bjerkeborn. ps: Han är numera en mellanpudel.
annabjerkeborn@hotmail.com